Kérjük, használjon nagyobb képernyőfelbontású eszközt!

Please use a device with higher screen resolution!

Rólunk

Cégtörténet

LUMIKOTO Furniture Vállalkozásunkat több évre visszatekintő finn-magyar kooperációra alapozva 2012-ben alapítottuk, amelyben a több évtizedes skandináv minőségi és design szakmai tapasztalatot modern hazai technológiai ismeretekkel ötvözzük. Célunk egy olyan társaság alapítása volt, amely garantálja az egyediséget, a pontosságot és a minőséget a kárpitozás és a bútorgyártás területén. Modern látásmódunkkal és színvonalas munkáinkkal törekszünk folyamatos fejlődést biztosítani meglévő és új partnereink számára. Az elmúlt években ügyfélkörünk folyamatosan bővült, megrendelőink között hazai cégek és nemzetközi vállalatok egyaránt megtalálhatóak. A széleskörű szolgáltatásainknak, kortárs technológiai eszközeinknek és magasan kvalifikált szakembereinknek köszönhetően páratlan, exkluzív elképzeléseknek tudunk megfelelni.

  • Széles szövet- és anyagválasztékot biztosítunk, de akár speciális, egyéni igényeket kielégítő kárpitokkal is segítjük megrendelőink koncepcióinak megvalósulását.
  • Szakmánk nélkülözhetetlen eleme a minőség, ezért csak kiváló színvonalú, első osztályú bútorokat készítünk. Megbízhatóságra és hosszú élettartamra törekszünk, ennek köszönhetően kizárólag kitűnő minőségű alapanyagokból dolgozunk.
  • Faipari mérnök munkatársunk a bútorgyártás teljes folyamatát felügyeli, mely magában foglalja a többszöri helyszíni egyeztetést, a folyamatos kapcsolattartást, a tervezés és a gyártás során modern technikai eszközök által nyújtott lehetőségek kihasználását és a beszerelési munkálatok elvégzését.

Az első számú törekvésünk a megrendelői igényeknek valamint termékeinket végső felhasználóként forgalmazók követelményeinek maradéktalan kielégítése. A LUMIKOTO Furniture minőségirányítási rendszert épített ki és működtet azzal a céllal, hogy megfeleljen a hazai és nemzetközi szabványok előírásainak. Vállalkozásunk vezetése kiemelt fontosságot tulajdonít mindazon tevékenységeknek, amelyek a minőség állandó javítása révén fokozzák a cég teljesítőképességét. Az európai piacon kapcsolattal és értékesítési háttérrel rendelkező partnereink számára magas színvonalú és kiszámítható termelési hátteret biztosítunk. Szervezetünk a hatékony együttműködéshez szükséges konvertálható szakmai háttérrel és megfelelő financiális alapokkal rendelkezik.

Cégadatok

Vállalkozásunk neve:

Lumikoto Furniture Technologies Kft.

Telephelyünk:

4220 Hajdúböszörmény
Ipartelep u. 24.
tel.: +36-20-968-5857
email: gyula.kiss@lumikotofurniture.hu

Cégjegyzékszámunk:

Cg.09-09-027756

Adószámunk:

25525964-2-09

Közösségi adószámunk:

HU25525964

Számlaszámunk:

61200285-14056949-00000000

Számlavezető bankunk:

Polgári Bank Zrt.
4220 Hajdúböszörmény, Bocskai tér 13.